27 maart 2014 - 11 september 2019: 92887 bladzijden, 738498 artikelen

KERSTREIS MAGDEBURG

VEEL EXTRA’S
Magdeburg is één van de oudste steden van voormalig Oost-Duitsland. Naast diverse musea, meerdere parken, de oudste gotische kathedraal van Duitsland, is Magdeburg ook een gezellige winkelstad met een zeer ruim aanbod.Tijdens deze 6-daagse kerstreis zijn heel veel extra's inbegrepen!!
1e dag: Heenreis. We arriveren in de loop van de middag in Magdeburg zodat u nog volop tijd krijgt om de prachtige Weihnachtsmarkt op de Alter Markt nabij het Rathaus, op loopafstand van het hotel, te bezoeken. 2e dag: Vandaag maken we een mooie winterse tocht door de Harz. Een ter plaatse kundige gids zal ons de mooiste plekjes laten zien. Onderweg wordt onder andere gestopt voor een gezamenlijke lunch.3e dag: Tijdens een 3 uur durende rondrit door Magdeburg krijgen we vele bezienswaardigheden te zien. 4e dag: Deze Eerste Kerstdag maken we onder deskundige leiding een tocht naar de stad Leipzig. Tijdens een stadsrondrit krijgt u ondermeer het Gewandhaus, de Thomaskirche, de Nikolaikirche, het Altes Rathaus en de ‘Hauptbahnhof‘ te zien. Prachtig gerestaureerde winkelpassages en handelshuizen laten de sfeer van het rijke verleden herleven. De lunch gebruiken we gezamenlijk in het historische restaurant ‘Auerbachskeller’. In de loop van de middag keren we terug naar Magdeburg. 5e dag: Na het ontbijt bent u vrij. En na een feestelijke kerstbrunch brengen we ’s middags een bezoek aan het het Elbauenpark,een prachtig natuur- en cultuurpark in 1999 aangelegd ter gelegenheid van de 25e Bundesgartenschau. 6e dag: Na het ontbijt beginnen we aan de terugreis. De reis wordt besloten met een prima diner.
We hebben kamers gereserveerd in het viersterren Hotel Ratswaage,gelegen in het centrum van de stad op slechts een paar honderd meter van de Alter Markt. Alle kamers zijn voorzien van douche, wc, televisie, radio, telefoon en wifi. Het hotel heeft een lift, gezellige bar,prima restaurant,binnenbad en sauna.
maandag 22 december (6 dgn) € 550,-- per persoon. Toeslag 1-persoonskamer € 45,--
• verzorging op basis van halfpension (uitgebreid ontbijtbuffet en prima dinerbuffet) • 1x speciaal Kerstdiner ‘s avonds op eerste Kerstdag • 1x speciale Kerstbrunch ’s middags op 2e Kerstdag • lunch in de Harz • lunch in de ‘Auerbachskeller’ in Leipzig • afscheidsdiner • bezoek kerstmarkt Magdeburg incl. zakje ‘Weihnachtstäler’ • gids voor rondrit Magdeburg incl. bezoek dom • gids voor sightseeing Harz • gids voor sightseeing Leipzig • entree Elbauenpark • parkeer en tolkosten
Niet genoemde excursies en overige excursiekosten zoals entrees,gids-,veer- en bootkosten, tenzij onder inbegrepen aangegeven.
Voor beide reizen worden aparte ophaalroutes samengesteld. In veel gevallen zal dit uw woonplaats zijn.
GHIELEN Touringcarbedrijf behoudt zich echter het recht voor om, bij onvoldoende deelname, bepaalde plaatsen niet in de routes op te nemen. U wordt dan doorverwezen naar de dichtstbijzijnde opstapplaats. Voor ZuidLimburg zijn dit in eerste instantie Motel van der Valk in Stein-Urmond en Autorent achterzijde NS Station in Heerlen. Bij voldoende belangstelling is Maastricht (De Geusselt) ook een opstapplaats. Voor onze klanten in Brabant is de opstapplaats parkeerplaats Tongelreep in Eindhoven.
Meer informatie over deze speciale lezersreizen of een van de andere reizen of wilt u reserveren?
Kijk op www.ghielen.nl of bel naar GHIELEN Touringcarbedrijf 077-3071988.
Of op zoek naar een andere Kerstreis van Ghielen Touringcarbedrijf? We hebben in ons aanbod ook: * 8 dgn Holzgau/Lechtal in Oostenrijk * 6 dgn Rattenberg in Beieren/Duitsland * 6 dgn Winterberg/Züschen in Duitsland * 5 dgn Rijs in Friesland Voor meer informatie vraag gratis de folder aan of kijk op www.ghielen.nl.